Allmänt

Föreningen Hem och Skola vid Boställsskolan (HoS) inledde sin verksamhet år 1995. Föreningens syfte är att arbeta för ökat samarbete mellan hemmet och skolan. Föreningen är politiskt och religiöst neutral.
Till medlem i föreningen antas vårdnadshavare till elev i Boställsskolan. Alla medlemmar får via skolan tidningen "Vi och vår skola" fyra gånger per år.

Föreningens medel används till att förgylla elevernas vardag. Hem och Skola bekostar bl.a. skolans utfärder och teaterbesök. Föreningen köper också material av olika slag till skolan (t.ex. musikinstrument och gymnastikredskap).

Föreningen erhåller medel för sin verksamhet via medlemsavgifter, genom att ordna fester (discon, familjefester), lotterier, försäljning mm.

Medlemsavgiften är 15 €/familj/verksamhetsår. Avgiften kan betalas till konto 405551-211965. Som meddelande skriv barnets namn.

Kom ihåg att betala medlemsavgiften!